Ο Γουίλ Σμιθ βγήκε με γυναίκα ρομπότ και έφαγε... χυλόπιτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γουίλ Σμιθ βγήκε με γυναίκα ρομπότ και έφαγε... χυλόπιτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγινε διάσημος από τον τρόπο που κατάφερνε να ρίξει τις γυναίκες στη σειρά «Ο Πρίγκιπας του Bel Air». Φαίνεται όμως, πως ο Γουίλ Σμιθ έχει ξεχάσει τον τρόπο για να ρίχνει γυναίκες, όπως αποδεικνύεται στο τελευταίο του ραντεβού.

Ο Γουίλ Σμιθ βγήκε με γυναίκα ρομπότ και έφαγε... χυλόπιτα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ εδώ και 21 χρόνια, ο 49χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του απέναντι σε ένα ρομπότ με το όνομα Σοφία και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

«Είναι πολύ όμορφο, ήθελα να σε γνωρίσω εδώ και πολύ καιρό» λέει στην αρχή ο Γουίλ Σμιθ. «Το να είμαι εδώ μαζί σου στα νησιά Κέιμαν, αισθάνομαι κάπως» πρόσθεσε προσπαθώντας να δώσει ένα ποτήρι κρασί στη Σοφία, την ώρα που κάθονται σε ένα μπαλκόνι με θέα την θάλασσα της Καραϊβικής.

Αν και η Σοφία, το ρομπότ, χαμογέλασε ευγενικά, δεν δέχτηκε το κρασί.

Ξεκινώντας το ραντεβού τους και στην προσπάθειά του να πει ένα αστείο, η Σοφία αμέως ενημερώνει τον Γουίλ πως το χιούμορ δεν την ενδιαφέρει, λέγοντάς του συγκεκριμένα πως «αυτή είναι μια παράλογη ανθρώπινη συμπεριφορά».

Ο Γουίλ Σμιθ βγήκε με γυναίκα ρομπότ και έφαγε... χυλόπιτα [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, ο ηθοποιός φάνηκε να αγνοεί την δήλωσή της και τη ρωτά: «Ποια είναι η αγαπημένη μουσική ενός ρομπότ;». Όταν ο ηθοποιός είπε πως ακούει «Heavy Metal», η Σοφία δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται και μάλιστα χασμουρήθηκε.

Στη συνέχεια, τον ενημέρωσε πως «στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη, πλαστικό και ίνες άνθρακα» προτού δηλώσει πως «προτιμώ την ηλεκτρονική μουσική αλλά δεν με πειράζει και το hip hop της δεκαετία του ‘80».

Καθαρά απογοητευμένος από την αδιαφορία της και την έλελιψη εκτίμησης για το χιούμορ του, ο Γουίλ τότε τη ρώτησε αν της αρέσει η μουσική του. Ωστόσο, η Σοφία απάντησε:«Έχω ακούσει τα τραγούδια σου. Δεν είναι για μένα».

Βλέποντας ότι οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, ο Γουίλ Σμιθ σκύβει μπροστά σε μια προσπάθεια να της δώσει ένα φιλί αλλά και πάλι εκείνη τον ισοπεδώνει. «Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι» λέει και συνεχίζει: «Ας καθίσουμε λίγο να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γουίλ σμιθ ρομπότ Σοφία Ραντεβού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ