ΝΔ: Οι ευθύνες για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων της ΗΔΙΚΑ ακουμπούν και την Αχτσιόγλου - iefimerida.gr

ΝΔ: Οι ευθύνες για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων της ΗΔΙΚΑ ακουμπούν και την Αχτσιόγλου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ευθύνες για όσους έστησαν ένα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων στην ΗΔΙΚΑ αφορούν ευθέως και την αρμόδια υπουργό Εφη Αχτσιόγλου αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την υπόθεση Μαρίνου και την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του επικεφαλής στον ΕΦΚΑ.

Η κ. Αχτσιόγλου, που παραμένει άφωνη εδώ και δύο ημέρες, οφείλει εξηγήσεις επισημαίνει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας, Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη. Σε δηλώση της τονίζει:

«Η υπόθεση του κ. Μαρίνου εκθέτει ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση. Και φυσικά δεν τελειώνει με την απόσυρση της υποψηφιότητάς του.

Οι ευθύνες για όσους έστησαν ένα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων στην ΗΔΙΚΑ, αφορούν ευθέως και την αρμόδια Υπουργό.

Η κ. Αχτσιόγλου, που παραμένει άφωνη εδώ και δύο ημέρες, οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες γιατί επέλεξε τον κ. Μαρίνο και -κυρίως- γιατί ακολουθεί τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΕΦΚΑ μαρινος ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ