ΕΛΣΤΑΤ: Μικρή αύξηση στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Ιανουάριο - iefimerida.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Μικρή αύξηση στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Ιανουάριο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξημένος κατά 0,7% ήταν ο τζίρος στο λιανεμπόριο τον Ιανουάριο σε ετήσια βάση με όλες τις κατηγορίες να εμφανίζουν ανοδικές τάσεις στις πωλήσεις εκτός από τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακευτικά-καλλυντικά που εμφάνισαν μικρή μείωση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) στο λιανικό εμπόριο παρουσίασε αύξηση 1,5% τον Ιανουάριο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2017, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2017 παρουσίασε μείωση 17,5%. Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης τον Ιανουάριο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2017 παρουσίασε μείωση 0,1%.

Ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών (κύκλος εργασιών σε τρέχουσες τιμές) παρουσίασε αύξηση 0,7% τον Ιανουάριο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2017, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2017 σημείωσε μείωση 19,7%. Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης τον Ιανουάριο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2017 παρουσίασε μείωση 0,4%.

ΕΛΣΤΑΤ: Μικρή αύξηση στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Ιανουάριο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιανεμπόριο ΕΛΣΤΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ