Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη Eurovision- Ολες οι λεπτομέρειες [εικόνες] - iefimerida.gr

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη Eurovision- Ολες οι λεπτομέρειες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία λιτή αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση η Γιάννα Τερζή φιλοδοξεί να κερδίσει τους Ευρωπαίους φαν της Eurovision για να της δώσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι πρόβες της Ελληνικής ομάδας με τη Γιάννα Τερζή και τους συνεργάτες της για το «Όνειρο μου» έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα δείχνουν πανέτοιμα για να παρουσιασθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας κάτι ολοκληρωμένο που θα ικανοποιήσει όλους όσους «ποντάρουν» πολύ στην εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή.

Πληροφορίες μιλούν για μια εντυπωσιακή επί σκηνής παρουσία της καλλιτέχνιδας ,η οποία λόγω των εξαιρετικών φωνητικών δυνατοτήτων που διαθέτει στα live, θα απογειώσει το κομμάτι που έχει κερδίσει τις καρδιές των Ευρωπαίων φαν.

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη Eurovision- Ολες οι λεπτομέρειες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το στοιχείο το οποίο φαίνεται πως έχει στις βαλίτσες της η ομάδα είναι το μπλε χρώμα που θα παίξει ουσιαστικό και πρωτεύοντα ρόλο στην όλη παρουσίαση του τραγουδιού, το οποίο διαγωνίζεται ως γνωστόν στο β μισό του πρώτου ημιτελικού ημέρα Τρίτη 8 Μαίου.

Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι o χαρακτηριστικός στίχος του τραγουδιού «γιατί θέλεις να μ αλλάξεις και το μπλε μου να ξεβάψεις» θα είναι αυτός ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από την χορογράφο της Ελληνικής αποστολής Chali Jennings ως κεντρική ιδέα για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στη σκηνή της Altice Arena με τη βοήθεια του φωτισμού ο οποίος θα παίξει με τη σειρά του σημαντικό ρόλο.

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη Eurovision- Ολες οι λεπτομέρειες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα ,με στοιχεία από το video clip αλλά και γενικότερα με έμπνευση από το στίχο του τραγουδιού των Τερζή-Καλημέρη-Παπαθανασίου-Σταματίου, η ομάδα φιλοδοξεί να πετύχει το ιδανικότερο «στήσιμο» του «Όνειρο μου», ενώ εν τέλει δεν θα υπάρχει στη σκηνή το μοντέλο Δημήτρης Βλάχος -όπως αρχικά είχε ακουστεί-αλλά ούτε και ο Οleksandr Bakharyev που προετοιμαζόταν στον Ελληνικό τελικό που δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ