Το πιο... οικονομικό μπλουζάκι που έχει φορέσει η Μπιγιονσέ είναι απλησίαστο για τους περισσότερους [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο... οικονομικό μπλουζάκι που έχει φορέσει η Μπιγιονσέ είναι απλησίαστο για τους περισσότερους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπληξη προκάλεσε η τελευταία εμφάνιση της Μπιγιονσέ που μας έχει συνηθίσει όλους σε extravagant και πανάκριβες τουαλέτες.

Όλα άλλαξαν την Κυριακή το βράδυ, όταν η Μπιγιονσέ βγήκε έξω για τα γενέθλια του Big Sean, φορώντας έναν συνδυασμό που όλοι μας έχουμε κάνει: παντελόνι τζιν και ένα ωραίο τοπάκι.

A post shared by BIGSEAN (@bigsean) on Mar 27, 2018 at 10:54am PDT

Ταιριάζοντας το τζιν παντελόνι με ένα πανέμορφο πουά μπλουζάκι και mules με γούνα, η Μπιγιονσέ έδωσε το στίγμα της για το ανοιξιάτικο στυλ.

Αυτό πάντως, που προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές της, ήταν η σχετικά, προσιτή τιμή της μπλούζας. Κι αυτό γιατί η λέξη «οικονομικό» δεν ταιριάζει στην διάσημη τραγουδίστρια, που το instagram της είναι γεμάτο από φωτογραφίες με ρούχα διάσημων σχεδιαστών (η πιο πρόσφατη δημιουργία που φόρεσε, έκανε 10 ημέρες για να δημιουργηθεί).

Το ασύμμετρο τοπ με τον έναν ώμο, μπορεί να το βρει κανείς στο «Self Portrait» και κοστίζει 240 λίρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιγιονσέ τραγουδίστρια instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ