Euroleague: Κόντρα στη φορμαρισμένη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Euroleague: Κόντρα στη φορμαρισμένη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Παππάς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα στην Ισπανία / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο διατηρώντας ακέραιες τις λίγες πιθανότητες για το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος απόψε στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια (21:15, Novasports 1).

Οι «πράσινοι» μπορούν να είναι τρίτοι μόνο αν κερδίσουν απόψε και στο Μιλάνο την επόμενη εβδομάδα και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός χάσει από Μάλαγα και Ζαλγκίρις αλλά και η Ρεάλ κερδίσει είτε απόψε τον Ερυθρό Αστέρα είτε την επόμενη Παρασκευή την Μπάμπεργκ. Τέταρτος ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι με δύο νίκες και ταυτόχρονα α) από μία νίκη του Ολυμπιακού και της Ρεάλ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ή β) δύο νίκες της Ρεάλ και δύο ήττες του Ολυμπιακού. Επίσης τέταρτος μπορεί να τερματίσει ο εξάστερος με μία νίκη στα δύο τελευταία ματς εφόσον κάνει δύο ήττες η Ρεάλ. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια θα είναι πέμπτος, με εξαίρεση δύο πολύ δύσκολα σενάρια που τον φέρνουν έκτο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και ελπίζει να διευρυνθεί στα τέσσερα ματς το νικηφόρο σερί της ομάδας του. Άλλωστε γνωρίζει και ο ίδιος καλά πως ανεξάρτητα από πλεονέκτημα ή μειονέκτημα όλα θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός σε περίπου τρεις εβδομάδες, όταν αρχίζουν τα play offs.

Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Ισπανίας με ρεκόρ 11-17 δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο προέρχεται από σερί δύο νικών απέναντι στη Ρεάλ στη Βαλένθια και στην Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο Τσους Βιντορέτα δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Ντούμπλιεβιτς, Βίβες και Γουίλιαμς.

Ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Πολωνός Πιότρ Παστούσιακ θα είναι οι τρεις διαιτητές της συνάντησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Βαλένθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ