MasterChef: Το παραλήρημα του Τζώρτζη για την «πιατάρα» που έφτιαξε- Τελικά βρέθηκε προτεινόμενος [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Το παραλήρημα του Τζώρτζη για την «πιατάρα» που έφτιαξε- Τελικά βρέθηκε προτεινόμενος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσο πολύ ενθουσιάστηκε ο Τζώρτζης από το πιάτο που έφτιαξε στο τεστ δημιουργικότητας που το είπε σε όλους τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε αυτή την φορά να φτιάξουν ένα πιάτο με βασικό συστατικό την καρύδα κι έτσι ο Τζώρτζης αποφάσισε να κάνει μία ταϊλανδέζικη σούπα.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα που το είπε σε όλους.

«Εκανα μία εκπληκτική, μα εκπληκτική ταϊλανδέζικη σούπα. Εβαλα γαρίδα, σπαράγγια, πατάτα, άσε υπερπαραγωγή» είπε πρώτα στην Μάγκυ, ενώ μετά έπιασε και τον Σάββα για να του μιλήσει για το πιάτο του.

«Λοιπόν Σάββα έκανα μία πατιάρα, μ΄άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανα, δεν μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά είναι καταπληκτική. Εχω ενώσει όλες τις χώρες μαζί. Εχω ενώσει Ταϊλάνδη, Ελλάδα και την πόλη μου την Μάνδρα γιατί έχω πάρει την τεχνική της Μάνδρας», είπε ο Τζώρτζης.

Ωστόσο, ο ίδιος όσο κι αν χτυπιόταν για το τέλειο πιάτο του, οι κριτές είχαν εντελώς αντίθετη άποψη, καθώς η παπάγια που έβαλε «χάλασε» όλη την γεύση.

Ετσι, ο Τζώρτζης βρέθηκε στην θέση του υποψηφίου μαζί με τον Αργύρη και τον Γιώργο, με τον παίκτη να δείχνει φανερά την απογοήτευσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChefgr MasterChef2 MasterChefgreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ