Ο σπουδαίος Μπουφόν υποκλίνεται στον Λαρεντζάκη της ΑΕΚ για το... μπλονζόν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο σπουδαίος Μπουφόν υποκλίνεται στον Λαρεντζάκη της ΑΕΚ για το... μπλονζόν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιανούλης Λαρεντζάκης της ΑΕΚ έκλεψε την παράσταση με το εκπληκτικό κλέψιμο-μπλονζόν, ως τερματοφύλακας, στον αγώνα της Ενωσης με την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League χθες και πολλοί τον παρομοίασαν με τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους είδε τη φάση και φρόντισε να αποθεώσει τον διεθνή γκαρντ, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram! «Εγώ τέτοια επέμβαση δεν έκανα ποτέ! Καλή δουλειά Γιαννούλη Λαρεντζάκη», έγραψε χαρακτηριστικά!

Το εντυπωσιακό κλέψιμο του «Λάρυ» έφτασε μέχρι και τις ΗΠΑ, καθώς το «Bleatcher Report» έκανε ειδική αναφορά στην πολύ όμορφη φάση που χάρισε ο άσος της AEK.

Io una parata così non l'ho mai fatta Good job @larentzakis_5 #Repost @basketballcl with @get_repost ・・・ ⚽️ @GianluigiBuffon would be proud! #BasketballCL #Road2Final4 @AEKbc @larentzakis_5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) στις 29 Μάρ, 2018 στις 8:47 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπουφόν λαρεντζακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ