Ο... διευθυντής εμπειριών του Κανκούν φροντίζει παραλίες, πάει σε κλαμπ & παίρνει 10.000 $ τον μήνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο... διευθυντής εμπειριών του Κανκούν φροντίζει παραλίες, πάει σε κλαμπ & παίρνει 10.000 $ τον μήνα [βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δουλειά-όνειρο είναι μία και την κάνει ο μπλόγκερ Ιβάν Νάνει. Τι δουλειά κάνει; Είναι «CEO στο Κανκούν».

Για την ακρίβεια είναι «Διευθυντής Εμπειριών του Κανκούν» που σημαίνει πως είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην περιοχή για έξι μήνες, θα πηγαίνει στην παραλία κάθε μέρα, θα πίνει το ποτό του, θα πηγαίνει στα κλαμπ και θα μοιράζεται την εμπειρία του μέσω social media.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, ο Νάνει λαμβάνει τον μισθό των 10.000 δολαρίων των μήνα, έχει δωρεάν VIP εισιτήρια και όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;

Ο Νάνει πήρε τη θέση που διεκδικούσαν 8.000 υποψήφιοι και όπως λέει η μέχρι στιγμής εμπειρία είναι μοναδική. Βέβαια, υποστηρίζει πως πίσω από τις κάμερες έχει πολλή δουλειά και προετοιμασία.

Η περιγραφή των καθηκόντων στην αγγελία ανέφερε, μεταξύ άλλων: τη διανυκτέρευση σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων, την φροντίδα παραλιών, την ανάβαση σε πυραμίδες 3.000 ετών και την κολύμβηση με φαλαινοκαρχαρίες.

«Περιμένουμε πώς και πώς να αναζητήσουμε τον CEO προκειμένου να γίνει το πρόσωπο του Κανκούν. Το να σε πληρώνουν προκειμένου να ζεις και να ταξιδεύεις στο Μεξικό είναι μια μοναδική εμπειρία» είχε δηλώσει ο γενικός διευθυντής της Cancun.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κανκούν CEO δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ