Forbes: Τα 13 μυστικά που σου προσθέτουν χρόνια ζωής - iefimerida.gr

Forbes: Τα 13 μυστικά που σου προσθέτουν χρόνια ζωής

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα ζήσουμε για πάντα, αλλά όσο ζούμε, ας δείχνουμε στον εαυτό μας αληθινή αγάπη.

Η νεότητα δεν κρατά μια ζωή και η υγεία είναι κάτι εύθραυστο και ασταθές που χρειάζεται επιμέλεια και φροντίδα. Κρέμεται συνεχώς από μια κλωστή.

Η καθημερινότητά μας τρέχει και μαζί της τρέχουν τα χρόνια της ζωής μας. Εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την «μακροζωία» και τα μυστικά της. Ομως, τελικά, τι είναι αυτό που μάς κρατά ακμαίους και μάς κάνει να προχωράμε μέσα στα χρόνια; Η αλήθεια κρύβεται στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή και στη σχέση μας μαζί της: στις συνήθειες και στις συμπεριφορές μας, στη σχέση μας με τους γύρω μας και κυρίως με τον εαυτό μας.

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, αρκεί να το θέλεις πραγματικά και να στηρίξεις την απόφασή σου. Μικρές, καθημερινές συνήθειες ανθρώπων με καλή υγεία, που απόλαυσαν την κάθε μέρα της ζωής τους και έζησαν ακόμα και έναν αιώνα, περιγράφει σε άρθρο του το Forbes.

Τα 13 μυστικά που σού προσθέτουν χρόνια ζωή, σύμφωνα με το Forbes, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακροζωία Υγεία Forbes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ