Αυτή είναι η βαθμολογία της Super League μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Αυτή είναι η βαθμολογία της Super League μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έχει... σφιχταγκαλιάσει το πρωτάθλημα και χρειάζεται τρεις νίκες ακόμα για να κλειδώσει τον τίτλο και μαθηματικά.

Η βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα του ντέρμπι με την ΑΕΚ από το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague, που εκτός από την αφαίρεση τριών βαθμών για τους Θεσσαλονικείς, κατακύρωσε το παιχνίδι με τέρματα 3-0 υπέρ της ΑΕΚ, φέρνει τους “κιτρινόμαυρους” στο +7 από τον 2ο Ολυμπιακό, αφού η Επιτροπή Εφέσεων διατήρησε την ποινή του -3 (οι “ερυθρόλευκοι” προσέφυγαν στο Διαιτητικό).

Στα παιχνίδια που απομένουν η ΑΕΚ αντιμετωπίζει διαδοχικά τους Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Κέρκυρα (εντός) και Απόλλωνα Σμύρνης (εντός), κάτι που σημαίνει πως... ούτε με αυτοκτονία πλέον δεν μπορεί να χάσει αυτό το πρωτάθλημα, που θα είναι το πρώτο της μετά το μακρινό 1994.

Την ίδια στιγμή όμως ο Ολυμπιακός καθίσταται και το φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία του για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους «ερυθρόλευκους». Οι “ασπρόμαυροι” στις αγωνιστικές που απομένουν αντιμετωπίζουν διαδοχικά τους Ατρόμητο (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Ξάνθη (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Πλατανιά (εντός), ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με τους Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντόςς), Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός), Παναιτωλικό (εντός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός).

Αυτό φυσικά σημαίνει πως πλέον αποκτάει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η μάχη της 3ης θέσης, αφού ο Ατρόμητος μπαίνει γερά στη διεκδίκησή της κι ενώ ακολουθεί το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ 25 57
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 25 50
3. ΠΑΟΚ 25 49
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 25 47
5. ΞΑΝΘΗ 25 35

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League βαθμολογία ΠΑΟΚ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ