Μετά τον σάλο, ο Guardian ακύρωσε το πακέτο διακοπών στην Ελλάδα της κρίσης - iefimerida.gr

Μετά τον σάλο, ο Guardian ακύρωσε το πακέτο διακοπών στην Ελλάδα της κρίσης

Φωτογραφία: Guardian
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το επιχείρημα της βρετανικής εφημερίδας Guardian να δημιουργήσει ένα πακέτο διακοπών στην Ελλάδα της κρίσης, με αποτέλεσμα τελικά να ακυρωθεί η ταξίδι.

Φαίνεται πως η βρετανική εφημερίδα δέχτηκε πολλά σχόλια και κακές κριτικές για την ιδέα της να οργανώσει ένα ταξίδι όπου οι ενδιαφερόμενοι θα ανακαλύψουν πως ζουν οι Ελληνες εν μέσω κρίσης καθώς και πως αντιμετωπίζεται το θέμα του προσφυγικού.

Ετσι, μετά από τον σάλο, το πακέτο διακοπών έχει πλέον κατέβει από την ιστοσελίδα του Guardian.

Μετά τον σάλο, ο Guardian ακύρωσε το πακέτο διακοπών στην Ελλάδα της κρίσης | iefimerida.gr 0

«Ο Guardian συνεργάζεται με την Political Tours για να προσφέρει πληροφοριακά ταξίδια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόηση που έχουν του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου σε αυτά τα μέρη. Κατόπιν σκέψης διακόπτουμε αυτό το πρόγραμμα ούτως ώστε να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας», σημείωσε εκπρόσωπος του ειδησεογραφικού ομίλου Guardian στο Al Jazeera.

Να σημειωθεί πως το πακέτο κόστιζε 2.850 ευρώ το άτομο για 7 διανυκτερεύσεις ενώ οι συμμετέχοντες θα είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν μεταξύ άλλων, με μέλη ΜΚΟ που ασχολούνται με την προσφυγική κρίση, έναν πρώην υπουργό, καθώς και οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Guardian πακέτο διακοπών Ελλάδα κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ