Η Πάρις Χίλτον... νοικοκυρεύεται -Παντρεύεται στις 11 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Η Πάρις Χίλτον... νοικοκυρεύεται -Παντρεύεται στις 11 Νοεμβρίου

Πάρις Χίλτον και Κρις Ζίλκα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρραβώνας τους ήταν μοναδικός. Ο λόγος για την Πάρις Χίλτον και τον καλό της, που της έκανε την πρόταση γάμου σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Άσπεν του Κολοράντο, με ένα εντυπωσιακό και τεράστιο μονόπετρο.

Πριν από λίγες ημέρες αναφέραμε, πως η Πάρις Χίλτον βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση του τέλειου νυφικού και το οποίο θέλει να θυμίζει πριγκίπισσα της Disney.

#iSaidYas Love you now & forever... #ProposalGoals #NationalProposalDay

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Mar 21, 2018 at 11:40am PDT

Και μπορεί η ίδια να κρατά κρυφές τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου της, ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό «Life & Style», ο αρραβωνιαστικός της Κρις Ζίλκα, κατά λάθος, φαίνεται πως αποκάλυψε μια σημαντική λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης της συλλογής «Mommy & Me x Tolani» της Νίκι Χίλτον, σε κατάστημα στο Λος Άντζελες.

Ο 32χρονος Κρις «είπε σε έναν άλλο φιλοξενούμενο πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, στην Εκκλησία του Καλού Ποιμένα στο Μπέβερλι Χιλς» λέει μια πηγή στο Life & Style. Αυτό είναι το παρεκκλήσι στο οποίο παντρεύτηκαν οι γονείς της Πάρις, Ρικ και Κάθι Χίλτον και όπου ο θείος της Πάρις, Νίκι παντρεύτηκε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ