Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πισώπλατη μαχαιριά» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων την «πρόταση του κ. Κατσίκη για ανταλλαγή των ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων, «πριν στεγνώσει το μελάνι της συνόδου της Βάρνας και ενώ θριαμβολογούσαν κυβερνητικοί παράγοντες στην Αθήνα για απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, προ του Πάσχα από τους Τούρκους, σαν μαχαιριά πισώπλατα έπεσε επάνω μας, η πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη για ανταλλαγή των δυο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα. Τελικά, πόσο ακόμη θα εξευτελιστεί η χώρα μας».

«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε εκλογές»

Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «μπορεί να έχουμε εκλογές ανά πάσα στιγμή» προσθέτοντας πως «πριν από λίγες εβδομάδες, ο κ. Λεβέντης από την Πάτρα ανέφερε, ότι, οσφραίνεται εκλογές προ του Αυγούστου του 2018. Ο κ. Τσίπρας είχε εκμυστηρευτεί στον κ. Λεβέντη, ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή λόγω Σκοπιανού και ελληνοτουρκικής κρίσης. Αμέσως μετά κύκλοι του Μαξίμου διέψευσαν τον κ. Λεβέντη. Να δούμε σε ποια τρύπα θα ψάχνουν να κρυφτούν κάποιοι σε λίγες εβδομάδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ