Και η Ναόμι Κάμπελ θύμα του Photoshop -Η υπερβολικά μικρή μύτη της [εικόνες] - iefimerida.gr

Και η Ναόμι Κάμπελ θύμα του Photoshop -Η υπερβολικά μικρή μύτη της [εικόνες]

Η Ναόμι Κάμπελ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι έχουν πάθει όλες οι διάσημες και υποκύπτουν στο photoshop; Τελευταίο θύμα η Ναόμι Κάμπελ, που όπως θα σκεφτεί κανείς, δεν το χρειάζεται καν, γιατί παραμένει κουκλάρα!

Το 47χρονο μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία με κοντινό πλάνο του προσώπου της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram την Τρίτη, γεγονός που οδήγησε πολλούς από τους θαυμαστές της να υποψιαστούν πως έκανε υπερβολικό photoshop στη μύτη της και να την κάνει τελικά να δείχνει πολύ μικρότερη.

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on Mar 27, 2018 at 7:22am PDT

Και η Ναόμι Κάμπελ θύμα του Photoshop -Η υπερβολικά μικρή μύτη της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη λεζάντα: «Baby. Η μύτη σου δείχνει πιο λεπτή. Αλλά είσαι εξίσου χαριτωμένη», «Είναι τόσο τρελό να κάνουν photshop ακόμη και σε σένα. Είναι αγενείς» έγραψαν κάποιοι. «Γιατί έκαναν photoshop στη μύτη σου; η αρχική φωτογραφία με την πραγματική μύτη (και το κανονικό χρώμα δέρματος) είναι ακόμη καλύτερα», «Είσαι όμορφη, αλλά πού είναι η μύτη σου;» σχολίασαν άλλοι.

Παρά τη φήμη της ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, έναν τίτλο που την έκανε διάσημη και εκπρόσωπο μεγάλων εμπορικών σημάτων, η Ναόμι πρόσφατα παραδέχτηκε πως είχε πάντα συναίσθηση του σώματός της.

Η Ναόμι, αποκάλυψε την ανασφάλειά της μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» και σχολίασε το γεγονός πως διασημότητες δε διστάζουν να δημοσιεύσουν γυμνές selfies στα social media.

Ερωτηθείσα για την άποψή της σχετικά με την τρέλα αυτή, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε διάσημες όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ομολόγησε: «Αυτές είναι αυτές. Αυτό θέλουν να κάνουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Πάντα είχα συναίσθηση του σώματός μου. Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, αν φορούσα κάτι στενό, έπρεπε να ρίξω μια ζακέτα πάνω μου για να καλύψω την πλάτη μου. Έτσι ένιωθα πάντα. Χρειάστηκα πολλά χρόνια για να αισθανθώ άνετα φορώντας εσώρουχα για γνωστούς οίκους».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναόμι Κάμπελ Photoshop μύτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ