Στην Αθήνα φτάνει την Δευτέρα ο Χόρστ Ράιχενμπαχ - iefimerida.gr

Στην Αθήνα φτάνει την Δευτέρα ο Χόρστ Ράιχενμπαχ

Στην Αθήνα φτάνει την Δευτέρα ο Χόρστ Ράιχενμπαχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα και αναμένεται να παρουσιάσει την Πέμπτη την έκθεση προόδου της Ομάδας Δράσης, με τον απολογισμό της δουλειάς που έχει γίνει, καθώς και τα βήματα που θα ακολουθήσουν.

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θα αναφερθεί, στην πρόοδο που έχει σημειωθεί για την υλοποίηση των 180 έργων προτεραιότητας, τα οποία έχουν καθοριστεί μαζί με την ελληνική κυβέρνηση.

Θα έχει σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη, ανάμεσα στα οποίους η νέα υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, που είναι αρμόδια για τα διαρθρωτικά ταμεία και θα συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς.

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θα δει και την ομάδα των 40 ξένων δημοσιογράφων, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα, επίσης τη Δευτέρα, προσκεκλημένοι του ελληνικού γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στόχος αυτής της φιλοξενίας είναι η συμβολή του Τύπου στη δημιουργία πιο θετικής εικόνας και η άμβλυνση των αρνητικών στερεοτύπων για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ