Γιατί αυτοκτόνησε η 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη -Είχε αφήσει σημείωμα - iefimerida.gr

Γιατί αυτοκτόνησε η 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη -Είχε αφήσει σημείωμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τη χθεσινοβραδινή αυτοκτονία της 20χρονης φοιτήτριας της Ιατρικής, η οποία κρεμάστηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο κέντρο της πόλης.

Η 20χρονη φοιτήτρια καταγόταν από την Αθήνα και βρισκόταν στο πρώτο έτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι γονείς της εδώ και δυο ημέρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Έτσι χθες το απόγευμα τηλεφώνησαν σε μια φίλη της και της ζήτησαν να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Αυτή, βλέποντας ότι δεν απαντούσε στα χτυπήματα του κουδουνιού και της πόρτας, φώναξε κλειδαρά και όταν μπήκαν μέσα αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα.

Ειδοποιήθηκαν αμέσως η αστυνομία αλλά και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η ιατροδικαστική έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σημερινή νεκροτομή θα ρίξει ίσως περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η 20χρονη άφησε και ένα σημείωμα, το οποίο πήραν οι αστυνομικοί και σύμφωνα με πληροφορίες επικαλούνταν ψυχολογικούς λόγους που την ώθησαν να πάρει την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Πηγή: evros-news.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ