Τι λέει ο θετός πατέρας της 29χρονης που αυτοκτόνησε: «Μόνο εγώ, η Έλενα και ο Θεός ξέρουμε την αλήθεια» - iefimerida.gr

Τι λέει ο θετός πατέρας της 29χρονης που αυτοκτόνησε: «Μόνο εγώ, η Έλενα και ο Θεός ξέρουμε την αλήθεια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε χθες στην Κύπρο η είδηση της αυτοκτονίας της 29χρονης Έλενας Φραντζή, που υποστήριζε πως ο θετός της πατέρας και ιερέας τη βίαζε από την ηλικία των 4 ετών.

Σήμερα, η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» συνομίλησε με τον πατέρα της, τον ιερέα Στυλιανό Σάββα, που υποστηρίζει πως είναι αθώος, τονίζοντας μάλιστα πως μόνο «Εγώ, η Έλενα και ο Θεός ξέρουμε την αλήθεια».

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ιερέας, δεν αισθάνεται ένοχος γιατί «με καταδικάσανε βασισμένοι σε μία μόνο μαρτυρία, με ένα ‘μάλλον είναι ένοχος’». Ανέφερε πως από την στιγμή που μπήκε η Έλενα στο σπίτι του, της φέρονταν και την μεταχειρίζονταν ως ένα από τα παιδιά του.

Ο ιερέας Στυλιανός Σάββας, εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του σκοπιά και μιλάει για την Έλενα, γιατί δεν πήγε στην κηδεία της και τι συνέβη με την Ιερά Σύνοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας Κύπρος Ελενα Φραντζή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ