Η Αγγελική Λάμπρη παίρνει θέση για τους πρωταγωνιστές του «Παρά πέντε» που δεν μιλιούνται μεταξύ τους - iefimerida.gr

Η Αγγελική Λάμπρη παίρνει θέση για τους πρωταγωνιστές του «Παρά πέντε» που δεν μιλιούνται μεταξύ τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τι έχει συμβεί στην παρέα του Παρά Πέντε κανείς δεν ξέρει. Τι έχει συμβεί δηλαδή και οι μισοί δεν μιλάνε με τους άλλους μισούς.

Στο θέμα έχει αναφερθεί πολλές φορές ο Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.Τώρα στο θέμα αναφέρθηκε και η Αγγελική Λάμπρη ή διαφορετικά «Αγγέλα» του «Παρά 5».

Μιλώντας στη Φωλιά των Κου-κου, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα άτομα που τον πλήγωσαν από την σειρά: «Μπορεί ο Γιώργος να έχει κάποιο παράπονο. Για να το εκφράσει όλο αυτό προφανώς θα είχε κάποιο λόγο. Οπότε θα ρωτήσετε τον Γιώργο. Κάποια πράγματα τα ξέρω και δεν τα λες δημόσια. Όταν κάποιος σου προσφέρει κάτι με όλη του την καρδιά και με τη χαρά του, νομίζω ότι ναι οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ ή να του το δείξεις».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε. «Είμαι γεννημένη το 1974. Τώρα πια δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα για δεύτερο παιδί. Καλό είναι να είναι πολύ κοντά αλλά δεν μας βγήκε. Μετά την ευτυχία χάσαμε ένα μωράκι και δυστυχώς τότε δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Το θεωρούσα δεδομένο και ήταν κάτι περίεργο και σοκαριστικό. Το κακό είναι ότι το είχα πει στη μικρή. Χάιδευε την κοιλιά μου, μου έλεγε «μαμά το μωράκι μας» και μετά ήταν σοκ για όλους. Στα παιδιά λες πάντα την αλήθεια. Ότι κάτι δεν πήγε καλά και ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί αυτό το μωράκι και έφυγε από μόνο του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ