Θεοδωράκης κατά Κατσίκη: Προσφέρεις κακές υπηρεσίες -Υιοθετείς την άποψη Ερντογάν - iefimerida.gr

Θεοδωράκης κατά Κατσίκη: Προσφέρεις κακές υπηρεσίες -Υιοθετείς την άποψη Ερντογάν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρή κριτική ασκεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη ο οποίος πρότεινε να ανταλλαγούν οι 2 κρατούμενοι στην Αδριανούπολη Ελληνες στρατιωτικοί με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο την Ελλάδα.

«Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί “ανταλλαγής” προσφέρουν κακές υπηρεσίες» ανέφερε ο επικεφαλής του ποταμιού σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί “ανταλλαγής” προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν και οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ένα κράτος δικαίου», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν & οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ενα κράτος δικαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ