Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής- Οχι άλλες περικοπές [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής- Οχι άλλες περικοπές [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της Εθνικής έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας όπου σήμερα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο.



Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη μη καταβολή επικούρησης σε 16.500 συνταξιούχους, με την κατάργηση του ειδικού λογαριασμού ΛΕΠΕΤΕ και χαρακτηρίζουν ως μονομερή την ενέργεια της διοίκησής της τράπεζας να διακόψει τη λειτουργία του Λογαριασμού Επικούρησης Προσωπικού το Νοέμβριο 2017.

Πρόκειται για έναν έντοκο, κοινό, ειδικό λογαριασμό, που τροφοδοτείται από εισφορά των εργαζομένων η οποία ανέρχεται στο 3,5% των μηνιαίων αποδοχών τους, αλλά και από την συνεισφορά της ίδιας της τράπεζας. Η διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε να σταματήσει να καταβάλει την δική της εισφορά. Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, η κατάργησή του έχει περικόψει το εισόδημά τους κατά 30-40%, προκαλώντας τους σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας έχει επιδώσει ψήφισμα τόσο στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας όσο και στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής- Οχι άλλες περικοπές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής- Οχι άλλες περικοπές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής- Οχι άλλες περικοπές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οι συνταξιούχοι της Εθνικής έχουν αποκλείσει τις εισόδους της Τράπεζας ώστε να μην επιτρέψουν στα μέλη του ΔΣ να συνεδριάσουν.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής- Οχι άλλες περικοπές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταξιουχοι Εθνική Τράπεζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ