Ανδρας-τέρας παγίδευσε γάτα και τη χτύπησε με ψαροντούφεκο - iefimerida.gr

Ανδρας-τέρας παγίδευσε γάτα και τη χτύπησε με ψαροντούφεκο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μία γάτα συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας από την Καρδίτσα παγίδευσε το ζώο σε αυτοσχέδιο κλουβί στην αυλή μονοκατοικίας και το χτύπησε με καμάκι ψαρέματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, στο σημείο κλήθηκε η κ. Ερμιόνη Γιαννάκου από το φιλοζωικό σωματείο «Διασώζω», η οποία δήλωσε ότι η γάτα έφερε διαμπερές τραύμα χαμηλά στην κοιλιακή χώρα, ενώ το καμάκι προεξείχε δεξιά και αριστερά του κορμιού της περίπου 20 εκ. Αριστερά του κλουβιού βρισκόταν το ψαροντούφεκο, το οποίο είχε σχοινί δεμένο μέχρι το καμάκι.

Λίγες ώρες αργότερα το ζώο μπήκε στο χειρουργείο, όπου και της αφαιρέθηκε το καμάκι ψαρέματος, ενώ νοσηλεύεται και βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 60 ετών, κατονομάστηκε από μάρτυρα και πέρασε αυτόφωρη διαδικασία. Στη διαδικασία παρευρέθη ως μάρτυρας και η κ. Γιαννάκου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δράστη και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Ωστόσο, η ποινή είναι με αναστολή και δίνεται δικαίωμα έφεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάτα Καρδίτσα άνδρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ