Το Ναύπλιο γέμισε με bodybuilders -Τέρμα γυμνασμένα, εξωπραγματικά γυναικεία και ανδρικά κορμιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Ναύπλιο γέμισε με bodybuilders -Τέρμα γυμνασμένα, εξωπραγματικά γυναικεία και ανδρικά κορμιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κορυφαία ονόματα του ανδρικού και γυναικείου bodybuilding βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Ναύπλιο προκειμένου να πάρουν μέρος στους Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης (IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJAS CUP & ELITE PRO SHOW).

Ετσι, οι γυναίκες φόρεσαν τα μικροσκοπικά, στραφταλιζέ τους μαγιό και πόζαραν μπροστά στην κρητική επιτροπή, την στιγμή που οι άνδρες έσφιξαν όσο περισσότερο μπορούσαν τα μπράτσα τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μείνουν χαμογελαστοί και... ακίνητοι.

Οι δεκάδες φλέβες που πετάγονταν από τα σώματα των γυμνασμένων αθλητών, αλλά και το έντονο μαύρισμα τους, είχαν ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Βέβαια, ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, καθώς επρόκειτο για διεθνή διαγωνισμό, ο οποίος προσέλκυσε περίπου 300 περίπου αθλητές από 42 χώρες.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης διοργανώνει έναν τόσο σημαντικό αγώνα στο είδος του, καθώς στην Ελλάδα έχουν φιλοξενηθεί κι άλλοι τέτοιοι αγώνες όπως το καθιερωμένο πλέον «IFBB ATHENS DIAMOND CUP», το «ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ» και διάφορα μεσογειακά πρωταθλήματα.

Επίσης παρ΄ όλο που στον διαγωνισμό πήραν μέρος αθλητές από κάθε γωνιά της γης, οι Έλληνες bodybuilder σημείωσαν αρκετές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα στους επαγγελματίες η Χριστίνα Ζωργιανού ήταν 2η στην κατηγορία Womes Bodyfitness.

Η Μαριλένα Στρατή ήταν 9η στην κατηγορία Womens ΒΙΚΙΝΙ –FITNESS.

Ο Δημήτρης Δράκος 6ος στην κατηγορία MENS Physique.

O Κωνσταντίνος Στεφανίδης ήταν 8ος στην κατηγορία MENS Classic Bodybuilding

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bodybuilding Ναύπλιο αγώνες αθλητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ