Γεωργιάδης: Να επανεξεταστεί το καθεστώς αυτοάμυνας έναντι εισβολέων σε σπίτι - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Να επανεξεταστεί το καθεστώς αυτοάμυνας έναντι εισβολέων σε σπίτι

Ο Αδωνις Γεωργιάδης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καθεστώς αυτοάμυνας εντός της οικίας κάποιου, εναντίον εισβολέων, πρέπει να επανεξεταστεί, τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε ανάρτηση στο Twitter σχετικά με την υπόθεση του 88χρονου στη Γλυφάδα ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του. «Δεν μπορεί να εξαντληθεί η αυστηρότητα του νόμου εναντίον ενός ανθρώπου που στα 88 του, υπερασπίστηκε το σπίτι του από εισβολείς ληστές», έγραψε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν μπορεί να εξαντληθεί η αυστηρότητα του νόμου εναντίον ενός ανθρώπου που στα 88 του, υπερασπίστηκε το σπίτι του από εισβολείς ληστές. Πρέπει να επανεξετάσουμε το καθεστώς της αυτοάμυνας εντός της οικίας κάποιου εναντίον εισβολέων.

Σε βάρος του ηλικιωμένου ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», δήλωσε ο 88χρονος πρώην λιμενικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ