«Gazzetta dello Sport» για την Ελλάδα: «Το ποδόσφαιρο του πιστολιού» - iefimerida.gr

«Gazzetta dello Sport» για την Ελλάδα: «Το ποδόσφαιρο του πιστολιού»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Gazzetta dello Sport» αφιερώνει το πρωτοσέλιδο ένθετου περιοδικού της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «το ποδόσφαιρο του πιστολιού».

Η κορυφαία ιταλική εφημερίδα σήμερα είχε στο πρωτοσέλιδο για το ένθετο περιοδικό με όνομα «Extra Time» αφιέρωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ταξίδι στην Αθήνα, εκεί που οι πρόεδροι των ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένοι. Καταλήγουν υπό έρευνες για διακίνηση ναρκωτικών, διαφθορά, στημένα ματς. Εκεί όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια το πρωτάθλημα διακόπηκε τέσσερις φορές λόγω βίας. Και δεν μπορείς να μετρήσεις πλέον τα ματς που έχουν κριθεί στα χαρτιά. Η κυβέρνηση ταλαντεύεται ανάμεσα σε αποφάσεις και ερωτήσεις προς UEFA-FIFA, μαλώνει με τα Σκόπια και δεν ξέρει πια τι ψάρια να πιάσει...» αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού της «Gazzetta dello Sport» το οποίο έχει την φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει το χέρι στο όπλο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την σημερινή «Gazzetta dello Sport»:

«Gazzetta dello Sport» για την Ελλάδα: «Το ποδόσφαιρο του πιστολιού» | iefimerida.gr 0
«Gazzetta dello Sport» για την Ελλάδα: «Το ποδόσφαιρο του πιστολιού» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ