Το ΚΚΕ θα αναλάβει πρωτοβουλία για τους απλήρωτους του MEGA - iefimerida.gr

Το ΚΚΕ θα αναλάβει πρωτοβουλία για τους απλήρωτους του MEGA

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων του MEGA συναντήθηκε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, στη Βουλή.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, οι εργαζόμενοι ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αφού παραμένουν απλήρωτοι για σχεδόν δύο χρόνια, μ' ευθύνη των μεγαλοεπιχειρηματιών - μετόχων και των τραπεζών, καθώς και εξαιτίας του εμπαιγμού απ' τη μεριά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο κ. Παφίλης τόνισε ότι οι επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί και η αναδιανομή της αγοράς στο χώρο των ΜΜΕ, που προωθείται και με την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν ως βασικά θύματα τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Δεσμεύτηκε ότι η Κ.Ο. του ΚΚΕ θα πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου να πληρωθούν οι οφειλόμενοι μισθοί, οι εισφορές προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να διασφαλιστούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ MEGA μισθοί Πρωτοβουλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ