Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει με πλατινέ μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε φορώντας μόνο το μπουρνούζι της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει με πλατινέ μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε φορώντας μόνο το μπουρνούζι της [εικόνες]

Ιnstagram/kyliejenner
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάιλι Τζένερ ξαναχτύπησε.

Φαίνεται πώς κάθε μέρα θέλει να μας απασχολεί με κάτι καινούριο. Μετά την αποχή της από τα social media κατά τη διάρκεια της κρυφής της εγκυμοσύνης, έχει επιστρέψει για τα καλά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, Στόρμι, έχει μοιραστεί με τους φαν της πολλά στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι ξεχνά ποια είναι. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστεί μια σημαντική αλλαγή που έκανε πάνω της. Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν ανέβασε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με το νέο της στιλ στα μαλλιά.

Όχι, αυτή τη φορά δεν τα έκοψε σε short bob, όπως είχε κάνει την περασμένη χρονιά, αλλά ήρθε η ώρα να τα ξαναβάψει το αγαπημένο της χρώμα. Στη φωτογραφία εμφανίζεται με πλατινέ ξανθό μαλλί και γράφει στη λεζάντα: «Πιστεύω ότι είναι γραφτό να είμαι ξανθιά».

Δείτε τη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ που μας δείχνει το νέο χρώμα στα μαλλιά της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάιλι Τζένερ μαλλιά χρώμα φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ