Απίθανη εφαρμογή: Σου δείχνει με ποιους σταρ έχεις ίδια μέρα γενέθλια - iefimerida.gr

Απίθανη εφαρμογή: Σου δείχνει με ποιους σταρ έχεις ίδια μέρα γενέθλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όσους πιστεύουν στα ζώδια, μόνο και μόνο η ημερομηνία γέννησης είναι ικανή για να... καθορίσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του ατόμου.

Τα ζώδια αποδίδουν κοινά χαρακτηριστικά στους ανθρώπους, χωρίζοντάς τους, ουσιαστικά, σε 12 κατηγορίες, ανάλογα με το μήνα -μέσες άκρες- που γεννήθηκαν.

Φανταστείτε λοιπόν πόσα κοινά μπορούν να έχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα του χρόνου, ανεξαρτήτως χρονολογίας.

Μια απίθανη εφαρμογή στο BuzzFeed δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δουν με ποιους μεγάλους σταρ και μεγάλες προσωπικότητες γενικά, έχει κανείς γενέθλια. Και κάπως έτσι, κρίνοντας από την επιτυχία του άλλου και τα γνωστά γνωρίσματα της προσωπικότητάς του ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τον ίδιο αλλά και τους φίλους του...

Για να δείτε και εσείς με ποιους έχετε ίδια μέρα γενέθλια πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στο BuzzFeed όπου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ημέρα και μήνα γέννησης. Στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν... τα πάντα στην οθόνη σας.

Απίθανη εφαρμογή: Σου δείχνει με ποιους σταρ έχεις ίδια μέρα γενέθλια | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ