Αλλαγές σε Champions League και Europa League ανακοίνωσε η UEFA - iefimerida.gr

Αλλαγές σε Champions League και Europa League ανακοίνωσε η UEFA

Αλλαγές από την UEFA στις ευρωπαϊκέ διοργανώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η UEFA ανακοίνωσε την Τετάρτη αλλαγές σε Champions League, Europa League, αλλά και στο Super Cup.

Έτσι, οι αγώνες των play offs, της φάσης των ομίλων, αλλά και των νοκ άουτ θα αρχίζουν όχι στις 21:45 όπως μέχρι τώρα, αλλά στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Ωστόσο, σε κάθε αγωνιστική της φάσης των ομίλων δύο από τους αγώνες της Τρίτης και δύο από τους αγώνες της Τετάρτης θα αρχίζουν στις 19:55. Εξαίρεση είναι οι αγώνες της έκτης αγωνιστικής των ομίλων, που θα διεξάγονται την ίδια ώρα.

Όσον αφορά στα ματς του Europa League, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τους «16» θα διεξάγονται σε δύο ζώνες, στις 19:55 και στις 22:00. Οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα αρχίζουν στις 22:00.

Τέλος, ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα αρχίζει στις 22:00 και η αρχή θα γίνει στον φετινό αγώνα, που θα γίνει στις 15 Αυγούστου στο Ταλίν της Εσθονίας.

Αλλαγή στην παράταση

Όπως επίσης ανακοίνωσε η UEFA, οι ομάδες θα μπορούν στα ματς νοκ άουτ να κάνουν και τέταρτη αλλαγή στην παράταση. Εξάλλου, στους τελικούς του Champions League, του Europa League αλλά και στο Super Cup οι ομάδες θα μπορούν να παίρνουν στην αποστολή 23 παίκτες (αντί 18), οπότε οι προπονητές θα έχουν 12 παίκτες στον πάγκο (έναντι 7).

Επίσης, λύνεται το θέμα με την «δήλωση» των ποδοσφαιριστών στις ευρωπαϊκές λίστες: Μετά την φάση των ομίλων θα μπορούν να προσθέσουν οι ομάδες τρεις παίκτες στο ρόστερ τους χωρίς κάποιων περιορισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA Champions League europa αλλαγές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ