Η αμήχανη στιγμή που γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία και δίπλα της τελείται γάμος [εικόνα] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή που γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία και δίπλα της τελείται γάμος [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γάμο ενός ζευγαριού σε παραλία της νότιας Αυστραλίας κατάφερε να χαλάσει μια γυναίκα η οποία δεν μετακινήθηκε από τη θέση της.

Η γυναίκα, με το μαγιό της, φαίνεται ξαπλωμένη στην άμμο, την ώρα που το ζευγάρι ανταλλάσει όρκους αιώνιας αγάπης στο Port Willunga.

«Η αμήχανη στιγμή που ένας γάμος στην παραλία διακόπτει την ηλιοθεραπεία», αναφέρει σε ποστ της μια γυναίκα από την Αδελαΐδα που τράβηξε τη φωτογραφία.

Η αμήχανη στιγμή που γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία και δίπλα της τελείται γάμος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση της DailyMail, η φωτογράφος υποστήριξε πως η γυναίκα πιθανότατα κοιμόταν. «Ηταν μόλις ένα μέτρο μακριά. Ηταν αρκετά αστείο», δήλωσε.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media και οι χρήστες σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο.

«Ελπίζουμε πως δεν το κάνουν στον δικό μας γάμο», «Νόμιζα πως ήταν ένα νεκρό σώμα, που θα ήταν κάπως χειρότερο», ήταν μερικά από τα σχόλια, ενώ άλλοι είπαν χιουμοριστικά πως μπορεί να ήταν η νύφη ή κάποια μεθυσμένη συγγενείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραλία γάμος ηλιοθεραπεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ