To δροσερό ύφασμα που ντύνει το σπίτι μας αυτή την άνοιξη [εικόνες] - iefimerida.gr

To δροσερό ύφασμα που ντύνει το σπίτι μας αυτή την άνοιξη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηρεμία ενός κυριακάτικου πρωινού, η δροσιά ενός ανοιξιάτικου απογεύματος, η ζεστασιά των γήινων χρωμάτων. Η καθαρότητα του λευκού. Η λάμψη του φυσικού φωτός. Εικόνες που μας προκαλούν όμορφα συναισθήματα.

Αυτά πρέπει να μας προκαλεί και η διακόσμηση του σπιτιού μας τη φετινή άνοιξη. Αν νιώθετε ότι το σπίτι σας δεν έχει «ζωή» και του λείπει η φρεσκάδα, βρίσκεστε στο άρθρο που μπορεί να σας βοηθήσει δίνοντάς σας μια ιδέα.

Αν το σπίτι σας θέλετε να γίνει πιο δροσερό και να αποκτήσει χαρακτήρα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δώστε έμφαση στα υφάσματα που το ντύνουν. Τα βαριά υφάσματα ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά με τον ανοιξιάτικο καιρό. Βρίσκονται πάντα σε διαφορετικό μήκος κύματος και δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Εδώ, θα βρείτε μια διακοσμητική πρόταση που θα σας θυμίσει ότι η κομψότητα είναι καλή φίλη της απλότητας. Κάντε το σπίτι σας ένα αέρινο καταφύγιο, μια δροσερή φωλιά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το κατάλληλο ύφασμα.

To δροσερό ύφασμα που ντύνει το σπίτι μας αυτή την Άνοιξη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ