Τσίπρας: 740 εκατ. ευρώ στους δήμους μέσα στο 2018 - iefimerida.gr

Τσίπρας: 740 εκατ. ευρώ στους δήμους μέσα στο 2018

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιδίωξη της κυβέρνησης να βελτιώσει άμεσα την ποιότητα ζωής των πολιτών και να στηρίξει την αναπτυξιακή διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζει ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Με τα Ειδικά Προγράμματα Ενίσχυσης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης "ΦιλόΔημος Ι" και "ΦιλόΔημος ΙΙ" η Κυβέρνηση επιδιώκει να στηρίξει ενεργά την αναπτυξιακή διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βελτιώνοντας άμεσα και την ποιότητα ζωής των πολιτών», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, και προσθέτει:

«Συνολικά 740 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουν εξασφαλιστεί για το 2018, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν έργα, προμήθειες και υπηρεσίες των δήμων».

Συνολικά 740 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουν εξασφαλιστεί για το 2018, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν έργα, προμήθειες και υπηρεσίες των δήμων. https://t.co/8mrSBTV9rQ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ