«Μόλις μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι και βρήκα ένα σκύλο αλυσοδεμένο στο υπόγειο» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Μόλις μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι και βρήκα ένα σκύλο αλυσοδεμένο στο υπόγειο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχατε ποτέ το αίσθημα ότι όταν αφήνετε το παλιό σας σπίτι, ίσως να ξεχάσατε κάτι; Αυτό συνέβη στο Σεντ Λούις όταν οι νέοι ιδιοκτήτες μετακόμισαν σε ένα σπίτι και ανακάλυψαν πως κάποιος είχε ξεχάσει ένα όμορφο σκύλο, αλυσοδεμένο στο υπόγειο.

«Μόλις αγόρασα ένα σπίτι και υπάρχει ένα pit bull αλυσοδεμένο στο υπόγειο» δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης στο προσωπικό της οργάνωσης αδέσποτων ζώων «Stray Rescue» στο Σεντ Λούις. «Δεν είμαι σίγουρος πόσο καιρό είναι εκεί κάτω».

«Μόλις μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι και βρήκα ένα σκύλο αλυσοδεμένο στο υπόγειο» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι εθελοντές έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να διασώσουν το εγκαταλελειμμένο κουτάβι, που φυσικά έκανε σαν τρελό από τη χαρά του. «Όταν ανοίξαμε την πόρτα του υπογείου και φώτισε το χώρο ο φακός μας, είδαμε μια ουρά να κουνιέται» δήλωσε στο The Dodo, η Νάταλι Τόμσον, η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας. «Παραλίγο να πνιγεί από την χαρά της που μας έβλεπε. Όταν την ελευθερώσαμε, δεν σταματούσε να χοροπηδάει και να μας αγκαλιάζει».

Ποιοι ήταν όμως οι άκαρδοι άνθρωποι, που επέλεξαν να αφήσουν ένα σκύλο πίσω τους, μόνο του και ανίκανο να αγωνιστεί για την επιβίωσή του; Αποδεικνύεται πως ένας καταπατητής είχε καταλάβει το ακίνητο και είχε αφήσει πίσω του ένα σωρό σκουπίδια και άλλα πράγματα, καθώς και το σκύλο. Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν αυτός ούτε γιατί επέλεξε να αφήσει πιω του ένα τόσο πολύτιμο κουτάβι.

Το pit bull πάντως πήρε το όνομα «Jumping Bean» από την χαρά του στη διάσωσή του. Για ένα σκύλο που έχει περάσει τόσο μεγάλη τραυματική εμπειρία από την εγκατάλειψή του, ο Jumping Bean είναι πολΎ χαρούμενος. « Η προσωπικότητά του είναι αξιολάτρευτη» δήλωσε η Τόμσον. «Αγαπά όλους όσους συναντά και λαχταρά την προσοχή. Θέλει να είναι σίγουρος πως δεν τον αγνοεί κανείς. Είναι ένα πολύ στοργικό κουτάβι και πολύ χαρούμενο όλη την ημέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pit bull σκύλος υπόγειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ