Ζέτα Τζόουνς & Μάικλ Ντάγκλας ξαναποζάρουν με τα παιδιά τους χρόνια μετά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζέτα Τζόουνς & Μάικλ Ντάγκλας ξαναποζάρουν με τα παιδιά τους χρόνια μετά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Αυτό φαίνεται πως αναρωτιούνται η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας, μετά την αναδημιουργία μιας φωτογραφίας της οικογένειάς τους στο Instagram.

Στην πρώτη εικόνα, ο τώρα 17χρονος Ντίλαν και η 14χρονη Κάρις είναι πολύ νεότεροι – και αρκετά μικροί για να τους κουβαλούν στην αγκαλιά τους οι διάσημοι γονείς τους. Σήμερα η Κάθριν και ο Μαικλ δεν μπορούν να τους πάρουν αγκαλιά, αλλά σίγουρα το προσπάθησαν.

As time goes by! Outside our cottage in Canada.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Mar 17, 2018 at 7:07am PDT

«Καθώς ο χρόνος περνάει. Έξω από το εξοχικό μας στον Καναδά» έγραψε η μαμά Κάθρις Ζέτα Τζόουνς στις φωτογραφίες. Η οικογένεια πρόσφατα έκανε διακοπές στη χιονισμένη χώρα, και η ηθοποιός φρόντισε να αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την απόδραση.

Από το βλέμμα τους στη φωτογραφία, η Κάθριν και η κόρη της Κάρις φαίνεται πως έχουν πολύ στενή σχέση. Η 48χρονη ήταν πολύ περήφανη που έβλεπε την φτυστή κόρη της στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το περασμένο φθινόπωρο.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Mar 12, 2018 at 6:10pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ