Πάτρα: Πύρινος εφιάλτης για ηλικιωμένο ζευγάρι - iefimerida.gr

Πάτρα: Πύρινος εφιάλτης για ηλικιωμένο ζευγάρι

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τραγωδία παραλίγο να εκτυλιχθεί τη νύχτα του Σαββάτου, στην πόλη της Πάτρας, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό Διγενή Ακρίτα.

Στο διαμέρισμα διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη μία τη νύχτα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, όπου έδωσαν μάχη με τις φλόγες για περισσότερο από 2 ώρες .

Οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να βγάλουν από το σπίτι τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στο περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι ζημιές στο σπίτι ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ. Έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: patrastimes

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ