Αθλος του Κοκκινάκη: Απέκλεισε τον Φέντερερ, τον έριξε από Νο1 - iefimerida.gr

Αθλος του Κοκκινάκη: Απέκλεισε τον Φέντερερ, τον έριξε από Νο1

Ο Θανάσης Κοκκινάκης (Φωτογραφία: ΑP/ Wilfredo Lee)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη νίκη πέτυχε ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Miami Open, καθώς κατάφερε να κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, στον δεύτερο γύρο, με 3-6, 6-3, 7-6 (4).

Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία έγραψε ιστορία καθώς βρίσκεται στη θέση 175 της παγκόσμιας κατάταξης και κατάφερε να νικήσει το Νο1 αλλά και να εκθρονίσει από την κορυφή τον Ελβετό, καθώς πλέον εκεί θα ανέβει ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Κοκκινάκης έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο παίκτης από τη χαμηλότερη θέση της κατάταξης που βγάζει νοκ άουτ το Νο1, έπειτα από 15 χρόνια! «Είναι τρελό!», ήταν η πρώτη αντίδραση του 21χρονου. «Εχω προπονηθεί πολλές φορές μαζί του. Πήρα ότι έμαθα από εκείνον και κατά κάποιο τρόπο ήξερα πώς έπαιζε και απλά έκανα το παιχνίδι μου», συμπλήρωσε ο Κοκκινάκης.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα μέσα σε έξι μέρες για τον Φέντερερ, ο οποίος έχασε στον τελικό του Indian Wells από τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Κοκκινάκης Ρότζερ Φέντερερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ