Συγκινητικό: Παντρεύτηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου λίγο πριν ξεψυχήσει ο ήρωας αστυνομικός - iefimerida.gr

Συγκινητικό: Παντρεύτηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου λίγο πριν ξεψυχήσει ο ήρωας αστυνομικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος αστυνομικός, που σήμερα τα μέσα όλου του κόσμου τον χαρακτηρίζουν ήρωα, καθώς έδωσε τη ζωή του στη χθεσινή επίθεση σε σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, παντρεύτηκε λίγες ώρες προτού ξεψυχήσει.

Ο Αρνό Μπελτράμ πυροβολήθηκε όταν αποφάσισε να αλλάξει θέση με μία γυναίκα όμηρο που κρατούνταν στο σούπερ μάρκετ Super U στη νότια πόλη Τρεμπ κατά τη διάρκεια μια ομηρίας.

Συγκινητικό: Παντρεύτηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου λίγο πριν ξεψυχήσει ο ήρωας αστυνομικός | iefimerida.gr 0

Ο 45χρονος, ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματικούς που έφτασαν στο σούπερ μάρκετ, όταν ένας τρομοκράτης άρχισε να πυροβολεί τους πελάτες και το προσωπικό.

Δεκαέξι άτομα τραυματίστηκαν, δύο σοβαρά και τέσσερις σκοτώθηκαν στο επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Μπελτράμ δέχτηκε 4 σφαίρες και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο γενναίος αξιωματικός παντρεύτηκε την σύντροφό του Μαρίλ, όταν βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου της Καρκασόν.

Η νύφη, έκλαιγε απαρηγόρητα όσο αντάλλασαν ευχές στην καθολική τελετή λίγες ώρες προτού πεθάνει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης σε ένα μοναστήρι στη Γαλλία το 2016 και είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο ιερέας που πραγματοποίησε τη λιτή τελετή δήλωσε πως το ζευγάρι είχε «περάσει περίπου 30 ώρες προετοιμαζόμενο για την τελετή του γάμου» και πρόσθεσε πως «έκανα το μυστήριο του γάμου». Ο Μπελτράμ ήταν ένας «εξαιρετικά ευφυής και θαρραλέος άνθρωπος» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΝΟ ΜΠΕΛΤΡΑΜ αστυνομικός Γαλλίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ