Γιατί στο προσκλητήριο γάμου των Χάρι και Μέγκαν δεν υπάρχει όλο το όνομα της ηθοποιού; - iefimerida.gr

Γιατί στο προσκλητήριο γάμου των Χάρι και Μέγκαν δεν υπάρχει όλο το όνομα της ηθοποιού;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν δεν έχετε τσεκάρει πρόσφατα το γραμματοκιβώτιό σας, ίσως πρέπει να το κάνετε. Τα προσκλητήρια γάμου του πρί9γκιπα Χάρι και της Μέγκαν μόλις κυκλοφόρησαν και όλοι θα ήθελαν ένα.

Γιατί στο προσκλητήριο γάμου των Χάρι και Μέγκαν δεν υπάρχει όλο το όνομα της ηθοποιού;  | iefimerida.gr 0

Ακόμη κι αν το όνομά σας δεν είναι στη λίστα (μην ανησυχείτε, ούτε το δικό μας είναι), το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στο κοινό μια γεύση από το πολυπόθητο προσκλητήριο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του. Οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας, όμως, πολύ σύντομα διαπίστωσαν πως λείπει μια λέξη από αυτό.

Ποια είναι αυτή; Το πρώτο όνομα της Μέγκαν Μαρκλ, το Ρέιτσελ. Η πρώην ηθοποιός γεννήθηκε με το όνομα Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ, αλλά χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα σε όλη της τη ζωή. Το πρώτο της όνομα έγινε γνωστό πρόσφατα όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την επίσημη συγκατάθεσή της για τον γάμο.

Γιατί στο προσκλητήριο γάμου των Χάρι και Μέγκαν δεν υπάρχει όλο το όνομα της ηθοποιού;  | iefimerida.gr 1

Γιατί λοιπόν η βασίλισσα χρησιμοποίησε και το όνομα Ρέιτσελ ενώ το προσκλητήριο γράφει μόνο Μέγκαν; Όλα έχουν να κάνουν με την προσωπική επιλογή, εξηγεί ο Γκραντ Χάρολντ, εμπειρογνώμονας της βασιλικής εθιμοτυπίας.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες, οπότε θα γράψουν το πλήρες σας όνομα» δήλωσε στο GoodHousekeeping.com.Είναι κατανοητό πως η βασίλισσα χρησιμοποιεί τις μέγιστες διατυπώσεις. Είναι πολύ αριστοκρατική εξάλλου. Αλλά ακόμη κι αν αυτή είναι που μπορεί να δώσει την άδεια για το γάμο τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο όσον αφορά στα προσκλητήρια του γάμου τους.

Το νέο ζευγάρι ακολούθησε όλες τις εθιμοτυπίες, με τον γαμπρό να χρησιμοποιεί ολόκληρο το όνομά του. Συγκεκριμένα, τα προσκλητήρια έγραφαν «η βασιλική του υψηλότητα πρίγκιπας Χένρι της Ουαλίας». Όσο για τη νύφη, χρησιμοποίησαν το «κα Μέγκαν Μαρκλ». Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, δεν χρησιμοποίησαν το Ρέιτσελ γιατί όλος ο κόσμος της ξέρει ως Μέγκαν Μαρκλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ