Στο «43 σαραντατρίο» θα βρείτε την πιο όμορφη αυλή της Αθήνας - iefimerida.gr

Στο «43 σαραντατρίο» θα βρείτε την πιο όμορφη αυλή της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καρδιά του Νέου Κόσμου, στο νούμερο 43 της οδού Αμβροσίου Φραντζή, στην περιοχή των συνεργείων, θα βρείτε μια στοά που θυμίζει παλιά Αθήνα.

Εκεί στεγάζεται ένα υπέροχο, καθαρά ελληνικό μεζεδοπωλείο, το «Σαραντατρίο».

Το εσωτερικό είναι καλαίσθητος χώρος με προθήκες παντοπωλείου και χαλαρή ατμόσφαιρα, όμως, πραγματικά το ατού το μαγαζιού είναι η παραμυθένια του αυλή -ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ό,τι πρέπει.

Μεσογειακά φυτά, ποδήλατα στολισμένα με φωτάκια, τραπεζάκια με ζωγραφισμένα στο χέρι παιχνίδια, πλεγμένες κουρελούδες που ντύνουν τους μεγάλους πάγκους, καλαμωτές που δημιουργούν σκιά για τις μεσημεριανές ώρες και ένας μαυροπίνακας που απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά, συνθέτουν ένα ευχάριστο περιβάλλον, που ενδείκνυται για μικρές αποδράσεις από τον θόρυβο της πόλης.

Επίσης, χαρακτηριστικό του Σαραντατρίο είναι οι καλές μουσικές επιλογές που θα συνοδεύσουν το φαγητό σας, ενώ κάποιες μέρες διοργανώνονται και live, αλλά και εκθέσεις.

Διαβάστε για την πιο όμορφη αυλή της Αθήνας που βρίσκεται στο ««43 σαραντατρίο» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαραντατρίο αυλή Αθήνα εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ