Αδριανούπολη: Οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών συναντήθηκαν με τα παιδιά τους - iefimerida.gr

Αδριανούπολη: Οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών συναντήθηκαν με τα παιδιά τους

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τρίτη συνάντηση με τα παιδιά τους είχαν στην Αδριανούπολη οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο την 1η Μαρτίου.

Το πρωί της Παρασκευής έφτασαν στο ελληνικό προξενείο ενώ στη συνέχεια έφτασαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης όπου και κρατούνται οι δύο στρατιωτικοί.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση με τα παιδιά τους, τα οποία είδαν πίσω από το τζάμι - και όχι σε ελεύθερο χώρο όπως την προηγούμενη φορά -σε έντονα συγκινησιακό κλίμα.

Οι γονείς τους, τους παρέδωσαν ρουχισμό και βιβλία, αφού όλες αυτές τις ημέρες δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ούτε με κινητά και διαδίκτυο.

Ας σημειωθεί πως μόλις δύο ημέρες πριν οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά τους ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο στρατιωτικοί δεν είχαν αντιληφθεί το γεγονός πως θα παραταθεί η περίοδος παραμονής τους στη φυλακή.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατιωτικοί Ανδριανούπολη γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ