Την Τετάρτη η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Την Τετάρτη η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ πιο σύντομη σε σχέση με την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν η εκδίκαση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο Διαιτητικό δικαστήριο.

Οι νομικοί των δύο ΠΑΕ (Μαυρομάτης-Μπίρδας-Σημαιοφορίδης από πλευράς ΠΑΟΚ, Λϊβας-Σιβιλιάς από πλευράς Ολυμπιακού) βρέθηκαν ενώπιον του πενταμελούς δικαστηρίου στο οποίο προήδρευσε ο αρεοπαγίτης, Χαράλαμπος Καλαματιανός.

Αρχικά, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν αίτημα να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, Γιάννης Ουσαντζόπουλος, αίτημα που απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το Διαιτητικό.

Από το Διαιτητικό δόθηκε στις δύο ομάδες προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (27/3) να καταθέσουν υπομνήματα και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση. Θυμίζουμε ότι με βάση την απόφαση της Εφέσεων, στον ΠΑΟΚ είχαν επιστραφεί οι τρεις βαθμοί που το είχαν αφαιρεθεί πρωτόδικα, ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός διαιτητικο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ