Νέα πτώση για το Χρηματιστήριο -Για ένατη συνεχή συνεδρίαση - iefimerida.gr

Νέα πτώση για το Χρηματιστήριο -Για ένατη συνεχή συνεδρίαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μικρή πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος, κινούμενη σε πτωτική τροχιά για ένατη συνεχή συνεδρίαση.

Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε συνολικές απώλειες 5,53% στη διάρκεια των εννέα πτωτικών συνεδριάσεων.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 785,72 μονάδες, στα χαμηλότερα επίπεδα από τη συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου 2017, σημειώνοντας πτώση 0,23%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 777,37 μονάδες (-1,29%) και ανώτερη τιμή στις 791,50 μονάδες (+0,51%).

Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε πτώση 3,46%, από τις αρχές Μαρτίου υποχωρεί 5,98%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει πτώση 2,08%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 332,562 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 231,9 εκατ. ευρώ αφορούν τη μεταβίβαση πακέτου 6,7 εκατ. μετοχών του ΟΛΘ από το ΤΑΙΠΕΔ στην South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT).

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,42%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο πτώση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ