Σε κλοιό απλήρωτων υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο - iefimerida.gr

Σε κλοιό απλήρωτων υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο

Σε κλοιό απλήρωτων υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου που βρίσκεται στο Λονδίνο, στο δεύτερο όροφο της Ιπποκράτους βρίσκονται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι περιμένουν να λάβουν κάποια απάντηση από τα στελέχη του κόμματος.

Σε κλοιό απλήρωτων υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο | iefimerida.gr 0

Εχουν μπλοκάρει τις σκάλες που οδηγούν στους πάνω ορόφους και χαρακτηρίζουν απαξιωτική την αντιμετώπιση που έχουν, ιδίως από τον γενικό διευθυντή του Κινήματος Ροβέρτο Σπυρόπουλο ο οποίος, όπως λένε, αρνείται καν να τους δεχθεί.

Μετά την απόσυρση της τροπολογίας για την οικονομική διευθέτηση των κομμάτων η κατάσταση στους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ είναι τραγική καθώς έχουν να πληρωθούν 4 μήνες ενώ οι ασφαλιστικές εισφορές τους δεν έχουν καταβληθεί για 5 μήνες. «Στις πλάτες μας πάνε να φορτώσουν τα χρέη του κόμματος» λένε απογοητευμένοι.

Σε κλοιό απλήρωτων υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο | iefimerida.gr 1

Την ίδια ώρα, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου συζητούν τεχνικά και οργανωτικά θέματα, ενόψει της εσωκομματικής διαδικασίας στις 18 Μάρτη (πόσες κάλπες, που θα στηθούν κ.λπ.).

Η Εθνική Συνδιάσκεψη ξεκινά αύριο στις 11 το πρωί στο ΣΕΦ με τις ομιλίες του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Παπανδρέου και των δύο μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, Πάρη Κουκουλόπουλου και Παντελή Οικονόμου για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τον απολογισμό της κυβερνητικής διετίας αντιστοίχως.

Την Κυριακή θα υπάρξει μια τροποποίηση του προγράμματος καθώς θα διακοπεί η Συνδιάσκεψη και θα συνέλθει το πρωί το Εθνικό Συμβούλιο με ομιλίες των Ευάγγελου Βενιζέλου και Χρήστου Παπουτσή (και όποιου άλλου είναι υποψήφιος).

Ο λόγος είναι ότι ο κ. Βενιζέλος πρέπει να αναχωρήσει για Βρυξέλλες εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας. Στη συνέχεια και εφόσον ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι και επισήμως θα συνεδριάσει και πάλι η Εθνική Συνδιάσκεψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ