Η πρώτη ανάρτηση της Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor -«Πήρα το μάθημα της ζωής μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση της Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor -«Πήρα το μάθημα της ζωής μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη χθεσινή αποχώρησή της από το Survivor έκανε πριν από λίγο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ευχαιρστώντας τον κόσμο που την στήριξη και που τη γέμισε με πίστη και δύναμη.

Η παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω..δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα!
Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ!
Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διέψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα.
Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ´αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου!
Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά
22-1-2018 —>21-3-2018»

Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω..δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα! Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ! Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διεύψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα. Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ´αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά 22-1-2018 —>21-3-2018

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on Mar 23, 2018 at 5:18am PDT

Επίσης, στο Instagram πόσταρε δύο βιντεάκια από τα αεροδρόμιο του Αγιου Δομίνικου. «Υπάρχουν λόγια; Υπάρχουνε; Έχω πάρει το κινητό και έχω τρελαθεί. Διαβάζω τα μηνύματά σας και έχω τρελαθεί. Δεν το περίμενα. Σας υπερευχαριστώ Για όλη αυτή την στήριξη, την πίστη, την δύναμη που μου δώσατε. Δεν ξέρω. Τα έχω χαμένα. Έρχομαι Ελλάδα. Μου έχετε λείψει!», είπε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ