Το tweet «καρφί» της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου [εικόνα] - iefimerida.gr

Το tweet «καρφί» της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Ναταλία Γερμανού. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθεί μανιωδώς το Survivor και συχνά σχολιάζει τα τεκταινόμενα.

Έτσι, λοιπόν, και χθες το βράδυ, αμέσως μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το reality επιβίωσης πήρε και πάλι θέση.

Αρχικά δημοσίευσε ένα tweet με ένα GIF που δείχνει τον παρουσιαστή βρετανικού reality να κλαίει, εκφράζοντας προφανώς την απογοήτευσή της από την αποχώρηση της Σπυροπούλου.

#survivorGR pic.twitter.com/10hFko4sob

Λίγο αργότερα έκανε ένα νέο tweet στο οποίο έγραψε: «Τουλάχιστον η Ντίνα αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι!! Ούτε υψοφοβίες, ούτε νεροφοβίες, μπορεί να μην κέρδιζε αλλά έμπαινε κι έπαιζε…», σαφέστατο υπαινιγμό προς την Λάουρα Νάργες, σύντροφο του Μιχάλη Μουρούτσου. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, υπενθυμίζεται, είχε κάνει bullying στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο προηγούμενο Συμβούλιο υποψηφίων βάζοντας τα κορίτσια της ομάδας του να πουν ότι αν η παρουσιάστρια φύγει από το παιχνίδι τότε θα δυναμώσει η ομάδα.

Τουλαχιστον η Ντίνα αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι!! Ουτε υψοφοβιες, ουτε νεροφοβιες μπορεί να μην κέρδιζε αλλά έμπαινε κι έπαιζε...#survivorgr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ