Γέννησε η Μαριάννα Γουλανδρή τη δισεγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - iefimerida.gr

Γέννησε η Μαριάννα Γουλανδρή τη δισεγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Το ζευγάρι, Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός από σήμερα κρατούν στα χέρια τους την κόρη τους, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε υγιέστατο, βάρους 2.960 γραμμαρίων.

Στο πλευρό του ζευγαριού φυσικά βρίσκονται αγαπημένα τους πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, πάντως, το ζευγάρι είχε καταφέρει να μην προδώσει το όμορφο μυστικό του και να το κρατήσει για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Μόλις προχθές η Μαριάννα Γουλανδρή πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της από τον περασμένο Οκτώβριο γράφοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι τότε ήταν τριών μηνών έγκυος και ότι τώρα ετοιμάζεται να γεννήσει!

Time flies as spring is just around the corner. Can’t believe this photo was taken when I was 3 months pregnant and now soon to have a spring baby #love #mariannag #mommytobe #springmood #tb #babyalmostthere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris (@mariannagofficial) στις 21 Μάρ, 2018 στις 9:19 πμ PDT

Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2017, σε μια μεγαλόπρεπη τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε τελεστεί σε κλειστό κύκλο σε δημαρχείο του Λονδίνου, ενώ οι αρραβώνες του στο Πόρτο Χέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ