Τι λέει η κόρη του Στάθη Ψάλτη για την... εγκυμοσύνη της Χριστίνας - iefimerida.gr

Τι λέει η κόρη του Στάθη Ψάλτη για την... εγκυμοσύνη της Χριστίνας

Ο Στάθης Ψάλτης με τη σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εγκυμοσύνη της χήρας του Στάθη Ψάλτη, ρωτήθηκε η κόρη του γνωστού ηθοποιού και η απάντησή της είναι άξια σεβασμού.

Τι λέει η κόρη του Στάθη Ψάλτη για την... εγκυμοσύνη της Χριστίνας | iefimerida.gr 0

Η Μαρία Ψάλτη, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα να είναι έγκυος, μόλις 10 μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της.

Η κόρη και η σύζυγο του Στάθη Ψάλτη στην κηδεία τυο ηθοποιού. Φωτογραφία: Ndp photos

Όπως απάντησε:

«Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του, εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματάει σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου, Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ακούγονται όσα ακούγονται δημοσίως. Ήταν χαμηλών τόνων και δεν έδινε δικαιώματα, παρά μόνο για το επάγγελμά του. Εκείνος έφυγε και ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, όπως εκείνος νομίζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ