Ανδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ολλανδικό κοινοβούλιο- Επεσε δεμένος από τα θεωρεία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ανδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ολλανδικό κοινοβούλιο- Επεσε δεμένος από τα θεωρεία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρίστηκαν και πάγωσαν οι πολιτικοί στο ολλανδικό κοινοβούλιο, μόλις είδαν έναν 65χρονο άνδρα να προσπαθεί να βάλει τέλος στην ζωή του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βουλευτής μιλούσε στο βήμα, ένας άνδρας που βρισκόταν πάνω στα θεωρεία της Βουλής προσπάθησε να πηδήξει από αυτά έχοντας μάλιστα περάσει κάτι σαν σκοινί από το λαιμό του.

Ανδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ολλανδικό κοινοβούλιο- Επεσε δεμένος από τα θεωρεία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο 65χρονος άνδρας πιθανώς ήθελε να κρεμαστεί από τα θεωρεία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η κάμερα δεν κατέγραψε τον άνδρα να πέφτει, αλλά κατέγραψε τον βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε να παγώνει, να βάζει τα χέρια του μπροστά στο στόμα του και να φεύγει από το σημείο για να ζητήσει βοήθεια.

Ανδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ολλανδικό κοινοβούλιο- Επεσε δεμένος από τα θεωρεία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας τις προηγούμενες εβδομάδες διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο, ζητώντας τη νομιμοποίηση της κάνναβης και της μαριχουάνας.

Σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, φαίνονται διασώστες να έχουν φτάσει στη βουλή και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 65χρονο.

Βουλευτής της ολλανδικής βουλής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μαζί με έναν συνάδελφό της κρατούσαν το κεφάλι του άνδρα για να μη σπάσει ο λαιμός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοινοβούλιο Ολλανδία άνδρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ