Τα ΜΑΤ φοβήθηκαν επίθεση με ΙΧ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Τελικά ήταν μεθυσμένος οδηγός που έκανε επίδειξη στην κοπέλα του - iefimerida.gr

Τα ΜΑΤ φοβήθηκαν επίθεση με ΙΧ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Τελικά ήταν μεθυσμένος οδηγός που έκανε επίδειξη στην κοπέλα του

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξημερώματα Τετάρτης, ώρα 03:45. Ενα ΙΧ κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Διδότου στα Εξάρχεια. Συναγερμός σημαίνει στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς φοβήθηκαν επίθεση στα γραφεία του κόμματος με ΙΧ.

Το όχημα, στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα, ακολουθεί μία τρελή πορεία και παραλίγο να προσκρούσει πάνω στους αστυνομικούς και σε ένα ταξί. Τελικά, αν και ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει, οι αστυνομικοί των ακινητοποίησαν. Η εξέλιξη ήταν τραγελαφική καθώς δεν ήταν ούτε τρομοκράτης, ούτε εγκληματίας, αλλά ένας 25χρονος, ο οποίος υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς, να τους γρονθοκοπεί και να τους κλωτσά! Και όλα αυτά τα έκανε για να κάνει επίδειξη στην νεαρή κοπέλα που ήταν συνοδηγός.

Δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για αντίσταση και εξύβριση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο νεαρός φαίνεται πως δεν έχει ποινικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤ ΠΑΣΟΚ ΙΧ επίθεση μεθυσμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ