Αλλαγή σελίδας για τον Ροναλντίνιο -Θα ασχοληθεί με την πολιτική - iefimerida.gr

Αλλαγή σελίδας για τον Ροναλντίνιο -Θα ασχοληθεί με την πολιτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής του, πήρε προσφάτως, ο Ροναλντίνιο Γκαούτσο.

Ο -για πολλούς- κορυφαίος βιρτουόζος στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, εντασσόμενος στο κόμμα Partido Republicano Brasileiro (PRB), που ανήκει στην κεντροδεξιά πτέρυγα του βραζιλιάνικου Κοινοβουλίου.

Οπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η «Deutsche Welle», παρατηρείται σύγχυση σχετικά με την ενδεχόμενη ακροδειά πλευρά του διάσημου Βραζιλιάνου, δεδομένου ότι το 2017 ειπώθηκε ότι ήταν μέλος ακροδεξιού εξτρεμιστικού κόμματος και θα ήταν υποψήφιος Γερουσιαστής. Ομως, λίγο αργότερα, το κόμμα «Patriota» αρνήθηκε την συνεργασία των δύο πλευρών: «Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του κόμματος και του Ροναλντίνιο, ούτε θα είναι υποψήφιος για την Γερουσία. Εκείνη την εποχή, ο δεξιός λαϊκιστής, Ζαϊρ Μεσίας Μπολσανάρο, επιχείρησε να εξασφαλίσει την συνεργασία του διάσημου συμπατριώτη του: «Δεν είναι μέλος μας, αλλά η πόρτα είναι ανοιχτή και θα ήταν τιμή μας να τον υποδεχτούμε εδώ»,

Μένει πλέον να αποσαφηνισθεί το πλαίσιο της συνεργασίας που θα έχει ο Ροναλντίνιο με το PRB, που συνδέεται και με την Ευαγγελική εκκλησία, μέλος της οποίας είναι ο «Ρόνι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Ροναλντίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ